Afspraken maken of annuleren

Het merendeel van onze patiënten bestaat uit schoolgaande kinderen. Daarom is het onvermijdelijk dat er behandelingen onder schooltijd zullen zijn.

Er kan natuurlijk wel overlegd worden om de afspraken zoveel mogelijk te laten plaatsvinden tijdens een pauze of tijdens een minder belangrijk lesuurtje. Door meerdere afspraken vooruit te boeken, kunnen we gemakkelijker met specifieke wensen rekening houden. Neem bij iedere afspraak alle in gebruik zijnde beugels mee!

Wij behandelen uitsluitend na afspraak. Als bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren op werkdagen wordt afgezegd, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Afmelden kan telefonisch, of via deze website.

Via onze gratis SMS-service sturen wij één dag voor de geplande afspraak een herinneringsberichtje. Je kunt je hier voor deze service opgeven.

De praktijk is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur. Op vrijdag zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 12.00 uur. Als er buiten de praktijktijden iets met je beugel gebeurt, krijg je via ons antwoordapparaat te horen hoe wij, ook in het weekend en tijdens de vakantie, bereikbaar zijn. Ons telefoonnummer is: 076 - 514 99 33.