De praktijk van orthodontist Otte

De praktijk is gevestigd in een monumentaal pand aan de Mauritsstraat 13 in Breda. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: de bus stopt in de dichte nabijheid en het treinstation van Breda ligt op 5 minuutjes lopen. Voor auto’s is er voldoende parkeergelegenheid in de parkeerhavens langs de weg en ook voor fietsers is de praktijk door de centrale ligging gemakkelijk te vinden.

Gratis WiFi in onze praktijk

Als extra service bieden wij onze patiënten gratis WiFi aan.

Mogen wij ons aan u voorstellen?

Wij heten u welkom in de wereld van orthodontistenpraktijk Otte in Breda. Op deze website willen wij duidelijk maken dat onze praktijk geen doorsnee orthodontistenpraktijk is, maar een praktijk waarin onze patiënten met behulp van de meest moderne technieken en inzichten geholpen worden bij het oplossen van hun gebitsproblemen.

Fotograferen en filmen in onze praktijk

Om de privacy van onze gasten en medewerkers te bewaken, mag u niet zonder meer fotograferen of filmen in onze praktijk.

Afspraken maken of annuleren

Het merendeel van onze patiënten bestaat uit schoolgaande kinderen. Daarom is het onvermijdelijk dat er behandelingen onder schooltijd zullen zijn.

Ons team

Maak kennis met ons team!

Onze werkwijze

In onze praktijk wordt alleen met de modernste technieken en de beste materialen gewerkt. Alle nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied van de orthodontie worden bijgehouden en waar nodig of gewenst ook toegepast.

Betrouwbaarheid en goede begeleiding

In onze praktijk wordt alleen met de modernste technieken en de beste materialen gewerkt. Alle nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied van de orthodontie worden bijgehouden en waar nodig of gewenst toegepast. Gedurende de patiëntenbehandelingen is orthodontist Otte altijd aanwezig.

Image
Mauritsstraat 13,
4811 EN Breda

receptie@orthodontistbreda.nl

076-514 99 33

Openingstijden

ma-di-wo-do
08.30 tot 12.15 uur
13.00 tot 16.45 uur

vrijdagochtend
08.30 tot 12.15 uur

logo knmt
logo iso 9001
logo Nederlandse Vereniging van Orthodontisten
logo european orthodontic society