Verhuizing praktijk

Geachte patient, ouders, verzorgers,

Mooi nieuws uit de Mauritsstraat, of eigenlijk uit de St. Ignatiusstraat. Het doet ons deugd om op deze wijze al aan te kondigen dat Orthodontistenpraktijk Otte begin 2021 gaat verhuizen.

Eind 2020 hopen we de bouwwerkzaamheden te gaan starten in een mooie moderne ruimte aan de St. Ignatiusstraat, gesitueerd tussen het Brabantplein en de rotonde naar de Teteringsedijk. In het voorjaar van 2021 zullen we gaan starten op de nieuwe locatie.

Hiermee krijgen we alle gelegenheid om een hypermoderne praktijk te realiseren, waarbij we ook nog optimaal rekening kunnen houden met alle extra eisen in het kader van de Coronapreventie.

Grote voordelen van de nieuwe locatie zitten in de goede bereikbaarheid met fiets en auto, en de ruime aanwezigheid van gratis parkeergelegenheid. Er zijn twee bushaltes op zo’n 250 m afstand.

Ook positief is de uiterst gunstige situering ten opzichte van de belangrijkste scholen van Breda: de Nassau, OLV, Curio/Florijn, Stedelijk Gymnasium, Newman, Curio Prinsentuin, en Scala Teteringen. Ouders kunnen gemakkelijk even een boodschapje doen op het Brabantplein.

Wij zullen u de komende tijd op de hoogte houden van de ontwikkelingen, maar hopen vooral om u volgend jaar te kunnen begroeten in onze nieuwe praktijk!

Wij Hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Receptie Orthodontistenpraktijk Otte

Vacature Ortho assistente

Kom jij binnenkort ons enthousiaste team versterken?

 

Wij zoeken een orthodontie assistente (24-36 uur)

 

Orthodontistenpraktijk Otte is een open organisatie waarbij patiëntvriendelijkheid en collegialiteit centraal staan. Ons vakkundig en professioneel team bestaat uit een orthodontist, zeven assistentes, twee receptionistes en een praktijkmanager.

Sollicitaties graag voor 27 november 2020 sturen naar:

Orthodontistenpraktijk Otte

T.a.v. Angelique Leppens

Mauritsstraat 13

4811 EN Breda

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer info:

Kijk op onze website:

www.orthodontistbreda.nl

Of bel: 076 -5149933 (Angelique Leppens)

In deze functie voer je orthodontische behandelingen zelfstandig en onder begeleiding van de orthodontist uit.

Wij vragen:

 • Diploma tandartsassistente
 • Interesse en/of (enige) ervaring in orthodontie
 • Zelfstandige en pro-actieve instelling
 • Goede contactuele eigenschappen
 • Flexibele en collegiale mentaliteit
 • Nauwkeurige werkhouding

Wij bieden:

 • Leuke veelzijdige functie
 • Prettige en open werksfeer
 • Marktconform salaris
 • Interne opleiding
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

De praktijk van orthodontist Otte

De praktijk is gevestigd in een monumentaal pand aan de Mauritsstraat 13 in Breda. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: de bus stopt in de dichte nabijheid en het treinstation van Breda ligt op 5 minuutjes lopen. Voor auto’s is er voldoende parkeergelegenheid in de parkeerhavens langs de weg en ook voor fietsers is de praktijk door de centrale ligging gemakkelijk te vinden.

Gratis WiFi in onze praktijk

Als extra service bieden wij onze patiënten gratis WiFi aan.

Mogen wij ons aan u voorstellen?

Wij heten u welkom in de wereld van orthodontistenpraktijk Otte in Breda. Op deze website willen wij duidelijk maken dat onze praktijk geen doorsnee orthodontistenpraktijk is, maar een praktijk waarin onze patiënten met behulp van de meest moderne technieken en inzichten geholpen worden bij het oplossen van hun gebitsproblemen.

Fotograferen en filmen in onze praktijk

Om de privacy van onze gasten en medewerkers te bewaken, mag u niet zonder meer fotograferen of filmen in onze praktijk.

Afspraken maken of annuleren

Het merendeel van onze patiënten bestaat uit schoolgaande kinderen. Daarom is het onvermijdelijk dat er behandelingen onder schooltijd zullen zijn.

Ons team

Maak kennis met ons team!

Onze werkwijze

In onze praktijk wordt alleen met de modernste technieken en de beste materialen gewerkt. Alle nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied van de orthodontie worden bijgehouden en waar nodig of gewenst ook toegepast.

Betrouwbaarheid en goede begeleiding

In onze praktijk wordt alleen met de modernste technieken en de beste materialen gewerkt. Alle nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied van de orthodontie worden bijgehouden en waar nodig of gewenst toegepast. Gedurende de patiëntenbehandelingen is orthodontist Otte altijd aanwezig.

Image
Mauritsstraat 13,
4811 EN Breda

receptie@orthodontistbreda.nl

076-514 99 33

Openingstijden

ma-di-wo-do
08.30 tot 12.15 uur
13.00 tot 16.45 uur

vrijdagochtend
08.30 tot 12.15 uur

Volg ons op Instagram

logo knmt
logo iso 9001
logo Nederlandse Vereniging van Orthodontisten
logo european orthodontic society